Locaties

Er zijn een hoop manieren waarop jij als gewone burger kunt bijdragen aan het bestrijden van het coronavirus. Dat kun je bijvoorbeeld doen door je zo goed mogelijk aan de regels te houden om er voor te zorgen dat jij niet besmet raakt, maar ook zodat je geen anderen kunt besmetten. Je hoeft namelijk niet altijd last te hebben van klachten als je besmet bent met het coronavirus. Als je geen last hebt van klachten hoeft dat dus niet te betekenen dat je niet ziek bent en dus ook niet dat je niet in staat bent om anderen te besmetten. Er zijn dus veel redenen om naar een van de sneltest locaties te gaan.

Voorkomen dat je mensen besmet

Je weet dus nooit honderd procent zeker dat je geen anderen kunt besmetten. Daarom is het van belang om er bijvoorbeeld altijd voor te zorgen dat je voldoende afstand van anderen houdt waardoor de kans veel minder groot is dat jullie elkaar kunnen besmetten. Op deze manier kun jij er voor zorgen dat je geen anderen zal besmetten. Je weet natuurlijk niet altijd of je wel besmet bent met het coronavirus, maar het is toch van belang om je aan de regels te houden. Als je wel last krijgt van klachten, moet je er voor zorgen dat je niet meer met anderen in contact komt. Zo voorkom je dat je anderen besmet.

Bezoek bij klachten een van de sneltest locaties

Mensen die last krijgen van klachten moeten direct een afspraak maken voor een coronatest. Je kunt dat op een aantal verschillende sneltest locaties laten doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om naar Doetinchem te gaan voor een sneltest. Hier is een commerciële teststraat te vinden waardoor het naast het doen van een sneltest bij ook mogelijk is om een PCR-test te doen. Dit kun je doen om een reisverklaring te krijgen.

Prijzen PCR-Test met Non-COVID verklaring
☝Hier - Boek Vandaag je test!☝

Testen op corona in Zelhem

Wanneer je milde klachten hebt, is het verstandig om een coronatest in Zelhem of een coronatest in Doetinchem te laten afnemen. Doordat je een corona test laat afnemen, weet …

De coronatest in Hengelo

De klachten van het coronavirus kunnen al snel lijken op een normale griep. Hierdoor blijft het belangrijk om met lichte klachten je te laten testen op het coronavirus door …