PCR-test met reisverklaring

Er zijn sinds het begin van de coronacrisis veel zaken veranderd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om te reizen. Eerst was het heel eenvoudig om een vlucht te boeken naar het buitenland, maar dat is tegenwoordig wel anders. Er zijn nu en heleboel extra zaken die je moet regelen als je een reis wilt maken. Je moet bijvoorbeeld in quarantaine wanneer je terugkomt in Nederland, maar ook voordat je gaat is het van belang om je goed te verdiepen in de nieuwste regels. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om een reisverklaring te hebben als je naar het buitenland wilt.

Een PCR-test doen bij een commerciële teststraat

Je kunt ondanks de situatie rondom het coronavirus gewoon naar het buitenland reizen. Het is wel zo dat dit wordt afgeraden en dat het alleen de bedoeling is om op reis te gaan als dit echt noodzakelijk is. Wanneer je op reis wilt moet je een PCR-test doen bij een commerciële teststraat. Dat zorgt er namelijk voor dat jij een reisverklaring kunt krijgen. Je kunt een reisverklaring niet krijgen als je je laat testen bij de GGD. Het is namelijk zo dat de teststraat je helpt door de reisverklaring aan te vragen. Eigenlijk is het enige wat je hoeft te doen je laten testen. Vervolgens krijg je de reisverklaring vanzelf.

Waar kun je een PCR-test met reisverklaring doen?

Het is van belang om goed te weten waar je naartoe moet als je een reisverklaring nodig hebt. Je moet er voor zorgen dat je maximaal 72 uur voor het vertrek een PCR-test kunt doen. Als je in de omgeving van Terborg woont kun je hier vinden wat jouw mogelijkheden voor het doen van een PCR-test met reisverklaring zijn.

Prijzen PCR-Test met Non-COVID verklaring
☝Hier - Boek Vandaag je test!☝